top of page

Hjärtstartarpaket för 

Arbetsplats utomhus 

Philips_HeartStart_HS1_inkl_väska.jpg

Hjärtstartarpaket för Arbetsplats utomhus

Följande ingår:

  • Hjärtstartare Philips HeartStart FRx med 8 års fabriksgaranti

  • Kurs/informationsträff på distans. Läs mer

  • Nödskylt

  • Skyddsväska

  • Tillbehörs-kit

  • Väggfäste

  • Hjälp att registrera hjärtstartaren. 

  • Gratis byte av elektroder och batteri efter användning

  • Serviceavtal Standard

Stort intresse för att skapa ett trygg arbetsplats!

De sista åren har intresset för hjärtstartare på arbetsplatser ökat markant. En hjärtstartare på företaget är snart lika vanligt som att det finns brandsläckare. Vi erbjuder nu er ett komplett hjärtstartarpaket anpassat för alla arbetsplatser utomhus där höga krav ställs på hjärtstartaren gällande vatten- och dammtäthet! IP-klass 55

 

Hjärtstopp är den vanligaste dödsorsaken i Sverige. Fler än 10 000 personer drabbas varje år, och de flesta hjärtstopp inträffar på arbetsplatser eller i hemmet. Med en hjärtstartare i närheten ökar överlevnadschansen från 10 procent (om man väntar på ambulans eller räddningstjänst) till hela 70 procent! 

En hjärtstartare är liten och lätt att bära. Den kan med enkelhet placeras centralt utomhus på er arbetsplats, i det uppvärmda väggskåpet som medföljer, så den kan nås av alla. Den är självinstruerande och därför lätt att använda. Med en hjärtstartare på ert företag så skapar ni en hjärtsäker arbetsplats - och bidrar till trygghet för er personal/kunder/samarbetspartners och för alla i er närhet!

Nyhet!

I vårt omfattande hjärtstartarpaket ingår en informationsträff på distans där ni får lära er hur hjärtstartaren fungerar och används. Klicka här för information. Era anställda kan delta vid sin dator eller mobil var de än befinner sig i världen.

I vårt Hjärtstartarpaket för Arbetsplats utomhus erbjuder vi er en hjärtstartare som klarar tuffa miljöer som t.ex. på byggarbetsplatser. Den är 100 procent vattentät. Ett uppvärmt larmat väggskåp så att hjärtstartaren kan förvaras utomhus dygnet runt även under vintern, finns att köpa till.

 

Hjärtstartarpaketet kan köpas, delbetalas eller hyras - Kontakta oss så hjälper vi er att hjärtsäkra ert företag och skapa en trygg arbetsplats!

bottom of page