top of page

Hjärtstartarpaket för hemmet! 

Hjärtstartare_Lifetek_AED_7000.jpg

Hjärtstartarpaket för hemmet

Följande ingår:

  • Hjärtstartare Lifetek AED 7000 med 8 års fabriksgaranti

  • Kurs/informationsträff på distans. Läs mer

  • Tillbehörs-kit (klädsax, rakhyvel, handskar etc.)

  • Vägghållare

  • Skyddsväska 

  • Hjälp att registrera hjärtstartaren. 

  • Gratis byte av elektroder och batteri efter användning

  • Serviceavtal Standard

Nyhet!

I vårt omfattande hjärtstartarpaket ingår en informationsträff på distans där ni får lära er hur hjärtstartaren fungerar och används. Klicka här för information. Er familj/släkt/grannar kan delta vid sin dator eller mobil var de än befinner sig i världen.

Stort intresse för att skapa ett tryggt boende!

De sista åren har vi märkt ett markant ökande intresse för att skapa ett tryggt hem med hjälp av en hjärtstartare. Vår försäljning till privata villor och sommarstugor ökade förra året med över 200 procent. Hjärtstartare i ditt hem kommer förmodligen snart att vara lika vanligt som brandsläckare, och därför vänder vi oss nu till er med ett hjärtstartarpaket anpassat för din villa eller sommarstuga!

 

Hjärtstopp är den vanligaste dödsorsaken i Sverige. Fler än 10 000 personer drabbas varje år, i alla åldrar, och de flesta hjärtstopp sker i hemmet. Med en hjärtstartare i närheten ökar överlevnadschansen från 10 procent (om man väntar på ambulans eller räddningstjänst) till hela 70 procent! 

En hjärtstartare är liten och lätt att bära. Den kan med enkelhet placeras centralt i ditt hem så den kan nås av alla. Den är självinstruerande och därför lätt att använda. Med en hjärtstartare i ditt hem skapar ni en hjärtsäkert boende - och bidrar till trygghet för er själva men även för dina grannar! 

I vårt Hjärtstartarpaket för hemmet erbjuder vi er den första hjärtstartaren framtagen för hemmet. Lifetek AED 7000 har det lägsta priset på marknaden utan att göra avkall på kvalitet och enkelhet att användas. Den är liten och lätt att ta med sig och kan användas både inom- och utomhus tack vare dess höga vatten- och dammtålighet (IP 54). Rösthälpen ger dig enkla och tydliga instruktioner på svenska och leder dig genom hela räddningen. Lifetek AED 7000 levereras med en garanti på åtta år. Hjärtstartaren utför dagliga självtester för att säkerställa funktion så att den alltid är redo för att användas. Genom att hjärtstartaren kommer klar för att användas i en praktisk axelväska och har hög vattentäthet kan den användas överallt av alla.

Kontakta oss så hjälper vi er att hjärtsäkra er villa eller sommarstuga och skapa ett tryggt boende!

bottom of page