HJÄRTSTARTARE

Första Hjälpen är den hjälp som ges på plats direkt efter att en person har skadat sig eller insjuknat. Alla behöver användarvänlig kvalitetsutrustning och kunskap så att Första Hjälpen kan påbörjas på bästa sätt innan professionell hjälp kommer. De snabba åtgärderna upprätthåller livsviktiga kroppsfunktioner och bidrar till att ev. skada inte förvärras.

Livrustning är leverantör av olika kända märken av Första Hjälpen utrustning. De är utvalda för att vara av högsta kvalitet, lätt att använda och ha ett prisläge som gör det möjligt att utrusta så många platser som möjlig. Vi rekommenderar olika utrustning beroende på vilken plats som ska utrustas. 

Kontor.jpg

Defisign Life är en flerspråkig hjärtstartare som kan användas både inom- och utomhus. Den prisvänliga hjärtstartaren ger tydliga röstinstruktioner på de språk som du väljer så att alla kan använda den. Gratis tillbehör ingår.

Hjärtstartaren kan användas både ute och inne och klarar att spolas över med vatten. Passar perfekt på bygg-arbetsplatsen eller andra liknande miljöer men även ombord på din båt. Gratis tillbehör ingår och vi bjuder på frakten

Family Cooking

Världens mest sålda hjärtstartare som är tänkt att användas inomhus, på företag, föreningslokaler och i hemmet. Vi erbjuder alltid ett hjärtstartarpaket med gratis tillbehör och vi bjuder på frakten  

Senior Woman Driving
 
Livrustning-Kunskap_för_säkerhets_skull.