top of page
shutterstock_147327920.jpg

eHLR
närsomhelst - varsomhelst 

Så här går det till.png

Följande moment ingår:

 

  1. Hjärtats funktion

  2. Kontroll av livstecken

  3. Larmning

  4. Utföra HLR – vuxna och barn

  5. Använda hjärtstartare

  6. Stabilt sidoläge

  7. Häva andningsstopp – vuxna och barn

  8. Slutprov

Som ansvarig för utbildningar hos er så är processen enkel. Beställ bara rätt antal personliga licenser. Vi bjuder på ett träningspaket med en självinstruerande övningsdocka med alla tillbehör samt en tydlig instruktion som visar hur övningsdockan fungerar - värde: 5.000:-

Digital HLR-utbildning (eHLR)!

Skapa omtanke, trygghet och säkerhet för alla på arbetsplatsen, i skolan eller i din BRF med en snabb, pedagogisk och effektiv utbildning i Hjärt-lungräddning. Onlineutbildningen eHLR använder det nya moderna digitala klassrummet som plattform och förmedlar kunskaper genom tydliga filmer, fakta, grafik och bildmaterial. Det ingår också kunskapsfrågor, slutprov - och ett personligt intyg efter att alla moment är avklarade. Utbildningen är på svenska, men textning på engelska finns om så önskas. Livrustning är delägare i företaget Nice To Be Alive AB som har tagit fram den nya utbildningen som är baserat på HLR-rådets riktlinjer och erfarenheten från våra 200 HLR-utbildningar per år.

 

Den praktiska träningen av HLR sker på en självinstruerande övningsdocka som skickas till er. Ni förvarar den i ett rum där er personal/medlemmar individuellt tränar HLR på övningsdockan i de praktiska momenten i utbildningen. Kursen genomförs på deltagarens mobil eller dator som i första hand tas med till rummet där övningsdockan finns. Eller om man vill ta dockan till sin dator. 

Fördelen med det digitala formatet är att man när som helst kan genomföra utbildningen enligt sin individuella kalender - och organisationen behöver inte längre pussla med scheman, utbildningstillfällen eller betala för vakanta kursplatser som inte utnyttjas. För att säkerställa att ni alltid har aktuella kunskaper så har ni tillgång till materialet ett helt år - vilket också ger den unika möjligheten att repetera allt hur många gånger man vill. Kunskap på riktigt!

bottom of page