top of page

Köpvillkor

Snabbfakta

  • 100% nöjdhetsgaranti

  • Fri telefonsupport

  • Öppet köp i 45 dagar

  • Normal leveranstid 1-3 arbetsdagar

  • Faktura 30 dagar netto, privatpersoner, föreningar och stiftelser 10 dagar.

  • Faktureringsavgift 0 kr

Livrustning AB och har följande kontorsadress:

Livrustning AB
Rudsjövägen 112
131 47 Nacka, Sverige


Organisationsnummer: 556824-9022
Telefon: +46 (0)8 972247
E-post: kontakt@livrustning.se
Hemsida: www.livrustning.se

 

Livrustnings webbutik har följande adress:  www.hjartstartarbutiken.com

BESTÄLLNING
För att handla av Livrustning AB .se måste du ha fyllt 18 år. Beställda varor till privatperson kan endast levereras till den adress där du är folkbokförd. Detta gäller ej när varan betalas med swish eller direktbetalas. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som har uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar. Om du har betalningsanmärkningar kan du endast välja swish eller direktbetalning. Vi skickar information om det blir aktuellt.

De personuppgifter du lämnar till oss används enbart av Livrustning AB för att ge dig en bra service.

PRISER OCH BETALNINGSVILLKOR


Priser
Samtliga priser för hjärtstartare är angivna i vår webbutik www.hjartstartarbutiken.com. Priser på utbildningar lämnas via offert pga. att utbildningarna anpassas efter antal som ska utbildas och plats i Sverige. 

Ändring av order
Om din order redan är skickad till dig har vi ingen möjlighet att göra några ändringar eller tillägg. Ändringar och tillägg måste därför göras innan din order skickas från oss.

BETALNING

Faktura
Med faktura får du räntefri kredit. Betalningsvillkor är 30 dagar för företag, kommuner, landsting och skolor. Privatpersoner, föreningar och stiftelser 10 dagar. Fakturaavgift 0 kr. Du kan välja att delbetala fakturan på följande sätt: 3, 6 eller 12 månader räntefritt samt 24 månader räntebärande med 9.95% ränta. Administrativa kostnader tillkommer vid delbetalning. Kontakta oss på kontakt@livrustning.se om delbetalning önskas. Om fakturan inte betalas på utsatt tid så skickas en påminnelse ut till den mejladress som är angiven vid beställning. Om dina varor efter det fortfarande inte är betalda så skickas vår fordran vidare till Inkasso. Påminnelseavgift 60 kr, dröjsmålsränta 25% per år. Alla beställningar mot faktura kreditkontrolleras. Om du ej godkänts i kreditupplysningen så skickas ett mail till den mailadress som har uppgivits, om att beställningen måste göras om och endast swish eller direktbetalning kan väljas som betalningsalternativ.
                                                                             
Personuppgifter 

Livrustning AB (ägare av Hjärtstartarbutiken.com) är ansvarig för behandling av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter används för att kunna administrera ditt köp. Dina personuppgifter lämnas aldrig vidare till andra företag eller personer.

LEVERANSVILLKOR

Frakt oavsett beställningsstorlek inom Sverige: 95 SEK exkl. moms

Fraktkostnad utanför Sverige tillkommer enligt offert.

                                                                                                      

Leveranssätt
DHL eller UPS som levererar till den adress som du anger. Finns ingen på plats så lämnas paketet på din närmaste servicepoint och får meddelande att det finns där för hämtning.

Leveranstid
Leverans sker normalt inom 1-3 arbetsdagar om inget annat anges i informationen vid produkten.
Skulle något leveransproblem uppstå kommer du omedelbart bli kontaktad via e-post eller telefon.

Felleverans
Ibland blir det tyvärr fel i leveranserna, och då vill vi åtgärda misstaget så snabbt som möjligt. Om du fått en felexpedierad vara, vänligen kontakta kontakt@folkhalsobutiken.se omgående (inom 3 arbetsdagar) så att vi kan åtgärda det inträffade.  

Paket som inte hämtas ut 
För alla paket som inte hämtas ut debiterar Livrustning AB kunden en avgift på 295 kr. Avgiften motsvarar de kostnader som vi har för hanteringen av paketet. Vid större försändelser tillkommer kostnader för returfrakt.

REKLAMATION, ÅNGERRÄTT OCH GARANTIER

Reklamationer
Alla reklamationer (skadade varor) görs snarast efter mottagen leverans, senast efter 7 dagar.

Vid reklamation. Gör så här:
Kontakta kontakt@livrustning.se där du anger vilket fel det är på varan samt fakturanummer och mobilnummer så kontaktar vi dig om hur du ska gå tillväga.

Ångerrätt 
Du har hela 45 dagar med full returrätt om du inte är nöjd med varan. Det ger dig möjlighet att i lugn och ro kontrollera ditt inköp. För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i oskadat skick och förpackad i original emballage. Det är alltid kunden som betalar returfrakten om varor returneras. Varorna får inte skickas mot postförskott eller efterkrav. Utrustningen måste alltid skickas med företagspaket så att varan är försäkrad på ett bra sätt och så att paketet levereras till mottagaren. För ej uthämtade paket gäller inte ångerrätten. Återbetalning sker inom 30 dagar.

Om du vill lämna tillbaka varan. Gör så här:
Kontakta kontakt@livrustning.se där du anger orsak till retur samt fakturanummer och mobilnummer så kontaktar vi dig om hur du ska gå tillväga.

Garanti
Vi garanterar att de varor du beställt från oss är fria från tillverkningsfel under ett år från leverans. Många av våra varor har betydligt längre garantitid. Om varan slutar att fungera under garantitiden så skickas den vanligtvis direkt till serviceverkstad för reparation.

Undantag för garanti
Garantin gäller ej:
• Produkter som gått sönder på grund av blixtnedslag eller andra strömfel
• Fel som uppstått genom ingrepp i apparaten eller felaktig inkoppling
• Fel som uppstått genom slitage eller felaktig eller ovarsam hantering

Om du får fel på varan under garantitiden.

Gör så här: Kontakta kontakt@livrustning.se där du anger vilket fel det är på varan samt fakturanummer och mobilnummer så kontaktar vi dig och du får då information om hur du går till väga för att skicka en vara på service/reparation. Tillverkaren har upp till tre försök att reparera produkten innan de är skyldiga att byta ut den. Det är du som kund som ansvarar för att varan är emballerad på korrekt sätt så att den inte skadas under returfrakten. Vid bristfällig emballering gäller inte garantin för skador som uppkommer i frakten till service/reparation. Garantin gäller ej slitageskador eller vid fel som uppstått genom  ingrepp i apparaten eller felaktig inkoppling eller vid överspänning och åskskador.

Tvist
Tvist enligt dessa villkor skall avgöras enligt svensk lag. Vid ev. tvist har Livrustning AB som policy att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

bottom of page