top of page

Unik hjärtstartarförsäkring utan självrisk!

Försäkring utan självrisk ingår alltid vid köp eller hyra av hjärtstartare!

Nu kan hjärtstartaren placeras i trappuppgångar och utomhus så att så många som möjligt får tillgång till den. Den unika hjärtstartarförsäkringen är en allriskförsäkring som utan självrisk ersätter vid stöld, skadegörelse, tappskador, åsknedslag och om hjärtstartaren behöver återställas efter användning med nya elektroder och batterier.

När du köper eller hyr hjärtstartare av oss så bjuder vi på en 1-års trygghetsförsäkring. Du kan sedan förlänga hjärtstartarförsäkringen upp till 8 år. När du hyr så ingår den löpande.

Hjärtstartaren kan med denna försäkring placeras offentligt eftersom du får ersättning utan självrisk.

 

Så fungerar försäkringen

När du köper en hjärtstartare av Livrustning och hjärtstartarbutiken.com så ingår försäkring i ett år. Därefter får du varje år ett erbjudande från Arctic att förnya den. Försäkringen kan förnyas upp till 8 år. Försäkringen kostar idag 150 kr/år.

När du hyr en hjärtstartare av hjartstartarbutiken.com så ingår försäkringen hela hyresperioden.

Försäkringen gäller för förvaring av hjärtstartare inomhus och i fordon. Försäkringen gäller även för hjärtstartare som är placerade utomhus då hjärtstartaren förvaras i ett larmat skåp. Detta gör att ni tryggt kan placera hjärtstartaren i t.ex. trapphus, föreningslokal eller utomhus på offentlig plats eftersom försäkringen ersätter reparation eller ny produkt.

Försäkringen gäller för hjärtstartare i Sverige.

 

Ladda ned villkor här:

  • Produktblad Hjärtstartarbutiken.com - Trygghetsförsäkring pdf (kommer inom kort)

  • Fullständiga villkor

 

Unik hjärtstartarförsäkring

 

Försäkringen administreras och förmedlas av Arctic. Om du har några frågor om försäkringen är du välkommen att kontakta vår försäkringsförmedlare Arctic, 08-746 05 60, kundtjanst@arctic.se

 

Försäkringen har tagits fram av BFHS, branschrådet för hjärtstartare så att fler hjärtstartare kan placeras i t.ex. trapphus, offentliga platser och framförallt utomhus så alla kan använda hjärtstartaren. Livrustning AB som äger Hjärtstartarbutiken.com är sedan många år en aktiv medlem i BFHS.

 

Tack för att du gör tillvaron tryggare för dig och dina medmänniskor!niskor!

bottom of page