HJÄRTSTARTARE

Om en hjärtstartare används inom tre minuter vid ett plötsligt hjärtstopp kommer 70 procent av de drabbade att överleva. Därefter faller överlevnadschansen med 10 procent för varje minut som går. Tiden är den viktigaste faktorn. För att kunna använda hjärtstartaren inom tre minuter så behöver den vara i din närhet, på jobbet, i föreningslokalen, i grannskapet eller i ditt hem.

 

Dagens hjärtstartare är enkla att använda och när du sätter på hjärtstartaren så leder en pedagogisk rösthjälp på svenska dig igenom hela förloppet. 

Vi är leverantör av olika kända märken av hjärtstartare. De är utvalda för att vara driftsäkra, lätta att använda, har pedagogiska röstinstruktioner och ett prisläge som gör det möjligt att utrusta så många platser som möjlig. Hjärtstartarpaketet innehåller, förutom själva hjärtstartaren, alla tillbehör du behöver, som t ex. skyddsväska, vägghållare och nödskylt. Hjärtstartarpaketet kan köpas eller hyras.

Defisign LIFE.jpg
12 900 kr (exkl. moms)
Nu med gratis larmat väggskåp eller ryggsäck

Defisign Life är en flerspråkig hjärtstartare som kan användas både inom- och utomhus. Den prisvänliga hjärtstartaren ger tydliga röstinstruktioner på de språk som du väljer så att alla kan använda den. Gratis tillbehör ingår.

Hjärtstartaren kan användas både ute och inne och klarar att spolas över med vatten. Passar perfekt på bygg-arbetsplatsen eller andra liknande miljöer men även ombord på din båt. Gratis tillbehör ingår och vi bjuder på frakten

Världens mest sålda hjärtstartare som är tänkt att användas inomhus, på företag, föreningslokaler och i hemmet. Vi erbjuder alltid ett hjärtstartarpaket med gratis tillbehör och vi bjuder på frakten  

 
Livrustning-Kunskap_för_säkerhets_skull.