top of page

HJÄRTSTARTARE

Dagens hjärtstartare är enkla att använda och när du startar hjärtstartaren så leder en pedagogisk rösthjälp på svenska dig igenom hela förloppet.

Vi har tidigare varit leverantör av olika kända märken av hjärtstartare. Vi har valt (2022) att endast erbjuda den modernaste hjärtstartaren på marknaden (Mindray) som har alla funktioner som de andra hjärtstartarna har tillsammans. Den är driftsäker med 10 års garanti, lätt att använda med pedagogiska röstinstruktioner på svenska och engelska och kan användas på både barn och vuxna. 

 

Det ingår alltid ett gratis serviceavtal och hjärtstartarförsäkring (inom Sverige) när man köper eller hyr hjärtstartare av oss på Livrustning AB

Mindray C1A Familj och hem.jpeg

Paketet innehåller hjärtstartare Mindray C1A, hjärtstartarförsäkring, serviceavtal och alla tillbehör du behöver. 

Vi bjuder på en praktisk hjärtstartarryggsäck till ett värde av 1 200 kr, när du köper eller hyr en Mindray hjärtstartare till ditt hem. 

Mindray C1A - Arbetsplats.jpeg

Utrusta ert företag med en Mindray hjärtstartare med hjälpröst på svenska och engelska som leder dig igenom räddningen. Vi bjuder på ett larmat väggskåp när köper eller hyr en hjärtstartare av oss. Gratis serviceavtal och hjärtstartarförsäkring ingår.

Mindray C1A - Bostadsrättsförening.jpeg

Utrusta er bostadsrättsförening med en tvåspråkig hjärtstartare för vuxna och barn och placera den i trapphuset i det larmade skåpet som medföljer. Det ingår en hjärtstartarförsäkring utan självrisk som täcker skadegörelse och stöld

Mindray utomhus.jpeg

Placera hjärtstartaren utomhus så alla kommer åt den. I vårt omfattande utomhuspaket ingår ett larmat väggskåp med värme samt en hjärtstartarförsäkring utan självrisk som täcker skadegörelse och stöld.

Fästpunkt 1
bottom of page