HJÄRTSTARTARE

Om hjärtstartare används inom tre minuter vid ett plötsligt hjärtstopp kommer 70 procent av de drabbade att överleva. Därefter faller överlevnadschansen med 10 procent för varje minut som går. För att kunna använda hjärtstartaren inom tre minuter så behöver den vara i din närhet, på jobbet, i föreningslokalen, i grannskapet eller i ditt hem. Tiden är den viktigaste faktorn och därför har man i vissa delar av landet börjat med att skicka hjärtstartare med drönare, så att räddningen kan starta innan ambulansen kommer fram. 

Dagens hjärtstartare är enkla att använda och när du startar hjärtstartaren så leder en pedagogisk rösthjälp på svenska dig igenom hela förloppet.

Vi är leverantör av olika kända märken av hjärtstartare. De är utvalda för att vara driftsäkra, lätta att använda med enkel funktion, har pedagogiska röstinstruktioner och ett prisläge som gör det möjligt att utrusta så många platser som möjlig. 

 

Det ingår alltid ett gratis serviceavtal och kurs/informationsträff på distans när man köper eller hyr hjärtstartare av oss på Livrustning AB

Hjärtstartare_Lifetek_AED_7000.jpg
140de52eeae8c5d46752480208dff366.png
Nyhet!
Kurs/informationsträff på distans ingår vid köp eller hyra av valfri hjärtstartare. Läs mer..
Väska_Lifetek_AED_7000.jpg

Lifetek AED 7000 är framtagen för hemmet med det lägsta priset på marknaden utan att göra avkall på kvalitet (8 års garanti) och enkelhet att användas (svensk rösthjälp). Den är liten och lätt att ta med sig i skyddsväskan som medföljer och kan användas både inom- och utomhus.

Defisign LIFE.jpg

Defisign Life är en flerspråkig hjärtstartare som kan användas både inom- och utomhus. Den prisvänliga hjärtstartaren ger tydliga röstinstruktioner på de språk som du väljer så att alla kan använda den. Gratis tillbehör och serviceavtal ingår.

Hjärtstartaren kan användas både ute och inne och klarar att spolas över med vatten. Passar perfekt på bygg-arbetsplatsen eller andra liknande miljöer men även ombord på din båt. Gratis tillbehör och serviceavtal ingår.

Världens mest sålda hjärtstartare för inomhusbruk på företageller i föreningslokaler. Vi erbjuder alltid ett hjärtstartarpaket med gratis tillbehör och serviceavtal.