top of page

JULKLAPPSTIPS 1

Ge bort en hjärtstartare till jul - från ett hjärta till ett hjärta!

health, medicine, people and cardiology

Julklappstips 1

En hjärtstartare är en fin och viktig present som du kan ha i hemmet, i sommarstugan eller var du vill. Den kommer i ett litet fint paket och är utmärkt att slå in och ge bort som present. Med en hjärtstartare i julklapp kan du hjälpa andra hjärtan!

10 000 personer får varje år i Sverige ett plötsligt hjärtstopp vilket innebär att någon varje timme dygnet runt drabbas. Det vanligaste är att det sker i hemmet. Finns en hjärtstartare i din närhet och kan användas inom tre minuter så kommer 70 procent  att överleva.

Hjärtstartare defisign life

Hjärtstartarpaket DefiSign LIFE

  • Supportpaket med personlig hjälp via telefon eller Skype samt två utbildningsplatser på någon av våra öppna kurser i HLR med hjärtstartare som genomförs varje månad i Stockholm

  • Flerspråkig rösthjälp

  • Vattentät (IP55)

  • Garanti: 10 år

  • Batteritid: 6 år

  • Hjärtstartaren utför tysta funktionstester varje dag så att den alltid är klar för att användas

 

 

Tillverkare: Schiller Medical. Ett ledande varumärke inom den medicinska världen. Detta återspeglas i kvaliteten av hjärtstartaren som har en fabriksgaranti på 10 år.

Julklappspris: 12 490 kr (inkl. moms för privatperson och exkl. moms för företag)

Beställningen måste ha kommit till oss senast den 17 december för att vi ska kunna garantera att paketet kommer till er innan julafton. Vi levererar alltid fraktfritt direkt till Dig inom Europa! En faktura skickas i samband med köpet om hjärtstartaren levereras inom Sverige. 

Ge bort en hjärtstartare till jul
bottom of page