top of page

Om oss

Utrusta ditt hem eller företag med en hjärtstartare!

 

De flesta hjärtstopp sker i hemmet och kan en hjärtstartare användas inom tre minuter så kommer 70% av de som drabbas att överleva. Finns en hjärtstartare nära dig och din familj har du de bästa förutsättningarna att överleva ett plötsligt hjärtstopp. Hjärtstartaren kan vara din viktigaste livförsäkring!

 

I Sverige drabbas en person varannan timme av ett plötsligt hjärtstopp utanför sjukhus. Många företag och privatpersoner i Sverige har redan valt att utrusta sig med hjärtstartare. I Spanien och andra länder får man ofta förlita sig på att hjärtstartaren kommer med ambulansen. Överlevnadschansen minskar med 10% för varje minut som går så tiden för att ambulanspersonalen ska kunna starta hjärtat igen är oftast för lång.

 

Nu erbjuder vi alla utlandsboende att hjärtsäkra sitt hem var du än bor i världen. Hjärtstartaren levereras fraktfritt till din adress och du får via telefon hjälp med att starta upp den och instruktioner hur den ska användas.

 

Erbjudande för nordbor på Solkusten!

Vad gör du om någon i familjen eller på jobbet faller ihop livlös? 

 

Nu har du en unik möjlighet att utan kostnad få kunskap att rädda liv och lära dig HLR och hur en hjärtstartare fungerar. Kom på någon av vår kostnadsfria kurser i HLR med Hjärtstartare som vi på Livrustning erbjuder dig på Spanska Solkusten.

 

Träffarna arrangeras tillsammans med Svenska Kyrkan i Fuengirola och delikatessbutiken Miadel i Marbella och genomförs i deras lokaler.

 

Information

Utbildningsdatum för 2019 kommer inom kort.

 

Kursplatser: Fuengirola: Svenska Kyrkan, Marbella: Miadel delikatessbutik på Calle Rio Volga 3.

 

Erbjudande: Du får lära dig HLR och hur världens vanligaste hjärtstartare används och möjlighet att köpa en hjärtstartare till kampanjpris så att ditt hem, grannskap eller företag blir hjärtsäkert.

 

Pris: Gratis

Informationsfilm för boende på

solkusten i Spanien

Erbjudande om att hjärtsäkra ditt hem på solkusten med hjärtstartare och utbildning i din närhet! 

 

Du som bor på solkusten i Spanien har möjlighet att precis som i Sverige få en hjärtstartare fraktfritt levererad direkt till din dörr och hjälp med att starta upp den. Du får även möjlighet att träna hjärt-lungräddning (HLR) och att använda din hjärtstartare på någon av våra kurser på svenska i din närhet. 

bottom of page